naar de Homepage

Onze ballonnen

 

Onze 'ballonvloot' bestaat ondertussen uit maar liefst 12 comfortabele ballonnen. De manden zijn zo ingedeeld en aangekleed dat zij u een maximale veiligheid en aangenaam comfort bieden. Al onze ballonnen worden gebouwd door Cameron Balloons uit Bristol, Engeland. Cameron Balloons is de grootste ballonfabrikant ter wereld, en is gespecialiseerd in de bouw van passagiersballonnen. Alle ballonnen ondergaan jaarlijks een wettelijk verplichte 'grote onderhoudsbeurt', èn ze worden jaarlijks gekeurd door de Regie der Luchtwegen.

We varen met twee ballonnen van Porsche Carrera Motors, een ballon van Roompot Vakanties, twee ballonnen van de Smurfen, een ballon van Samsonite en een racer van Cameron Balloons.

Ook beschikken we over enkele kleinere ballonnen voor lesvaarten, en 4 extra kindvriendelijke ballonnen (de kat 'Garfield' en het kikkertje 'Prince', een écht Baby, vernoemd naar onze dochter ‘Lente’ en een stoere ‘Piraat’!

Houd deze pagina in het oog voor meer details en foto’s!

Let op: niet al onze ballonnen worden ingezet voor passagiersvaarten.  Enkele ballonnen zijn uitsluitend bestemd voor deelname aan speciale evenementen in binnen- en buitenland, of voor lesvaarten met nieuwe piloten. Informeer bij Koen of Karen naar de mogelijkheden.

 
Garfield Carrera (Porsche) Lente Ballon Porsche
         
Prince... Roompot Samsonite Smurf OO-BOS
         
     
         
 
Kan je deze pagina niet goed bekijken op jouw telefoon?  Ga dan naar www.ballonvaarders.be
Bezoek onze Facebook pagina Zoekt u ook een website?