naar de Homepage

Ballonvaarten voor 'singles'

 
 
 
 

Er is niets mooier en rustgevender als een ballonvaart en we merken dat de leukste gesprekken ontstaan tijdens en na de ballonvaart. Ook al kennen de mensen elkaar niet… de wereld om je heen zorgt voor gespreksstof.

Zo ontstond het idee om vaarten te organiseren voor singles. In mei 2017 organiseren wij op de zaterdagen en/of zondagen deze speciale ballonvaarten. Wij zullen de ballon vullen met evenveel vrouwen als mannen in eenzelfde leeftijdscategorie én zelfs onze crew bestaat uit leuke singles.  Onderweg kan je genieten van een hapje en een drankje, geserveerd door onze single steward/stewardess. We maken een ballonvaart van minimaal één uur, daarna gaat de piloot zoeken naar een romantisch landingsterrein.

 
 

Na de landing pakken we samen de ballon in en praten we nog wat na om je vervolgens terug te brengen naar waar we opgestegen zijn.

Iedereen krijgt nog een leuke verrassing mee naar huis én...wie weet...nog een telefoonnummer van één van die leuke passagiers, of onze crew.

Het beste van alles: mocht de liefde van je leven er niet tussen zitten dan heb je toch nog een super leuke avond gehad én ben je een mooie ervaring rijker… dat klinkt toch veel beter als naar huis gaan na een mislukt eerste afspraakje?

Ben je geïnteresseerd?
Vul bijgevoegd formulier in en wij zorgen dat je alle informatie krijgt.

 
 

Informatieformulier Singles vaart:

Naam: *
Leeftijd:
Woonplaats:
Geslacht
E-mailadres: *
   
Opmerkingen/vragen (evt):
   
Beveiligingsgetal: Typ het beveiligingsgetal over:
   
 
  * Verplichte velden
 
 
 
Bezoek onze Facebook pagina Zoekt u ook een website?